adresa          mapa stránky
 
 

Varenie piva

Náš systém varenia piva umožňuje výrobu rôznych druhov piva s využitím dekokčného spôsobu varenia piva (výroba piva typu ležiak) a taktiež infúzneho spôsobu varenia piva.


Varenie piva metódou dekokcie

37 °C   vystieranie
52 °C   ohrev rmutu
64 °C   nižšia cukrotvorná teplota
64 °C   čerpanie časti rmutu do scedzovacej nádoby
73 °C   vyššia cukrotvorná teplota
100 °C   varenie rmutu
73 °C   scedzovanie
100 °C   chmeľovar
12 °C   chladenie mladiny



Varenie piva metódou infúzie

45 °C   vystieranie
52 °C   ohrev rmutu
65 °C   nižšia cukrotvorná teplota
72 °C   vyššia cukrotvorná teplota
78 °C   scedzovanie
100 °C   chmeľovar
12 °C   chladenie mladiny